Lahko bi rekli, da so moški veliko bolj preprosti kot ženske. Imajo ene hlače, trenirko, nekaj majic in  kakšno jopico. Ampak lahko za marsikaterega moškega moda predstavlja velik problem, ko vanj želimo vključiti tudi šport. Danes smo za vas pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali da boste v športnih oblačilih izgledali modno.

Siva in siva
Za videz odmaknjen od črnega lahko poskrbijo oblačila v sivi barvi. Oblecite temno sivo trenirko za zgornji del telesa pa uporabite preprosto belo majico. Čez to si oblecite še svetlo sivo mikico. Sliši se kot zelo preprost videz. Da bi ga malo začinili lahko dodate še modno uro in videz zaključite s parom belih športnih copat.

Športna znamka
Najprej moram poudariti, da lahko izgledate dobro tudi v poceni oblačilih. Če pa si lahko privoščite malo dražje znamke potem je to samo še bonus k vašemu izgledu. Športniki nosijo dizajnerska oblačila in s tem boste v vaš videz vpeljali pridih športa. Preprosto oblecite mikico z potiskom loga znamke v katerikoli barvi. Oblečete jo lahko poleg trenirke in tudi poleg kavbojk. Zraven kavbojk paše vsaka mikica pri trenirki pa bodite previdni, da se barve ne bodo teple med seboj.

Preprosti vsakdanji stil
Vsakdo se zjutraj zbudi in nima ideje kaj bo danes oblekel. Najbolj preprosto je obleči črne hlače in belo majico. Da pa ne boste delovali preveč običajno, dodajte še jopico, ki je lahko v katerikoli barvi. Seveda slednje ni obvezno ampak ura na roki bo vaš videz vedno dvignila na malo višji nivo. Zraven vsega pa se vam bodo lepo podali športni copati v katerih se boste zagotovo počutili udobno.

Sponzorska oblačila in dodatki
Velik vtis na zunanji svet dajo tudi oblačila z napisi sponzorjev. Danes lahko takšne majice, mikice, torbe kupiš že skoraj vsepovsod. Tudi če nisi pripadnik športnega kluba. Z majico ali mikico boste delovali bolj športno, a če jo oblečete zraven črnih kavbojk ali trenirke lahko izgledate zelo urejeno in modno. S tem boste pokazali, da vam je mar za modo kot tudi za šport. Videz nadgradite še s športno torbo in športno uro.

K. S.

Komentarji