Bodisi, da gre za prvi zmenek ali gre za posebno priložnost s katero želite obnoviti vašo dolgoletno zvezo, so obiski kina in klasične odprave na večerjo že nekoliko dolgočasni. Tukaj je nekaj idej, kako lahko zmenkovanje naredite veliko bolj posebno.

KARAOKE

Karaoke so lahko odlična ideja za zmenek. S svojo partnerico se lahko tako cel večer posmehujeta slabim vokalom ali pa se odpravite zapet kaj sami in pokažete svoj talent. Zagotovo bo to noč polna smeha in zmenek zapomnljiv za še veliko časa.

VEČER IGER

Ogled filma doma je že preveč očitna in dolgočasna izbira zmenka doma. Raje organizirajte večer družabnih iger, odprite steklenico vina, pripravite kakšne prigrizke in uživajte v smehu in tekmovalnem duhu. Morda tako prepoznate tudi kakšno novo plat vaše partnerice.

TOPLICE

Odlične ideja za sprostitev po napornem delavniku in službenem stresu so lahko toplice. Vzamite si čas zase in svojo partnerico ter uživajte v razvajanju vodnih brbončkov ali savnah.

TEČAJI PLESA

Če si želite nekoliko bolj aktivnih zmenkov se lahko odpravite na plesni tečaj in se skupaj s partnerico naučite plesnih gibov v katerih se lahko pozibavate tudi doma. Izberete lahko tudi bolj erotične ritme in po tem ko zavre kri, dokončate plesne korake še v spalnici.

PIKNIK V PARKU

Svojo partnerico lahko zapeljete tudi na bližnji travnik ali park in si pripravite piknik v naravi. Dodaten plus je če izberete lokacijo z lepim razgledom. Preprost piknik je lahko odlična priložnost za pogovor in bližnje spoznavanje.

KONCERT NA PROSTEM

Poletni topli večeri so idealni, da se skupaj odpravite na kakšen koncert in uživate v glasbi. Naročita lahko kakšno pivo ali vino in se razpojeta. Pravijo, da glasba združuje, preverite.


K. F.

Komentarji