Občutek, da vam oseba, ki jo ljubiš, ne daje več topline in varnosti, ki jo potrebujete v življenju, je lahko zelo slab. Nihče si ne želi biti v razmerju z nekom, s katerim se ne počuti varno v odnosu. Ne želite biti zadržani v temi, ko gre za to, kako se o vas počuti boljša polovica. Seveda je v vsakem odnosu čas, ko se bo vaša partnerica počutila malo razdraženo. Tam bodo tudi trenutki, ko bo v slabem razpoloženju in se boste morali s tem spopasti mogoče tudi večkrat skozi zvezo. Lahko pa je zaskrbljujoče, če se slaba volja in znaki razdraženosti pojavljajo prepogosto. Vse skupaj bi lahko pomenilo, da vam ženska daje znak, da je dovolj.

Zaskrbljujoče je vedeti, da vaš odnos ni ravno tak, kot ste ga načrtovali. Vendar pa je lahko velik problem, če rešitve ni. Na srečo za vas, obstaja nekaj stvari, ki jih lahko naredite, da takšno situacijo odpravite. Ključ je, da ugotovite kaj je narobe in to poskušate rešiti. Sposobni morate videti znake in si ne zatiskati oči pred resnico. Znake, ki nakazujejo, da vaša zveza razpada, morate vzeti zelo resno. Do zdaj vas namreč že zanima kakšni so ti znaki in ali vam partnerica nakazuje konec.

Izogiba se časa z vami
V svoje življenje prinese nove dogodivščine. Prednost začne dajati drugim stvarem. In tako z vami ne preživi več toliko časa, kot ga je nekoč. Začne se družiti tudi z drugimi ljudmi vas pa počasi odriva na stran. To pomeni, da v resnici niste več tako pomembni za njo kot ste bili včasih.

Pozabi na pogovor o prihodnosti
Ženska se počuti, kot da vaša zveza na tej točki nima več prihodnosti. V lastnih mislih je konec zelo blizu. Zaradi tega se z vami ne mara pogovarjati o načrtih in dogovorih za prihodnost. Same pri sebi vedo, da je vaša prihodnost v veliki nevarnosti.

Z vami postane čustveno nedostopna
Ob njej se ne boste počutili varne in močne, ko boste izrazili svoje mnenje. Čutili boste, da je zgubila zanimanje za vaša čustva, ki jih imate do nje in kar je v njenem srcu. Počasi vas bo odrezala od svojega srca in njena energija vam bo poskušala pokazati, da ni več ljubezni.

Razočarana bo nad vami
Ne glede na to, da smo ljudje in vsi delamo napake, bo tukaj veliko huje. V zvezi je mogoče bila večkrat razočarana, če niste odpisali na sporočilo ali pa ji prinesli rož. Ampak to je malenkost. Z vami bo postala zelo razdražljiva tudi za najpreprostejše stvari. Kadar bo z vami, bo preprosto razočarana in lahko bi imela tudi veliko sovražnosti in prezir v srcu.

Ne poskuša končati argumentov z vami
Do prepirov prihaja vedno vendar sta jih do sedaj skupaj rešila. Tokrat prepirov ne bo želela končati. Kreganje in slabo voljo bo želela končati tako, da vas bo zapustila.

 

K. S.

Komentarji