Že celo življenje sanjate o vožnji kot iz sanj? Ste se vedno želeli peljati s prestižnim in zelo hitrim avtomobilom? Tokrat je prišel vaš čas! Zdaj lahko sebi ali svojim najbližjim privoščite vožnjo s Ferrarijem z darilnim paketom SelectBox. Doživeli boste skrivnost vožnje in moč motorja teh čudežnih avtomobilov. Pripravite se na čudovit občutek in enkratno doživetje! Izbirate lahko med vožnjo s Ferrarijem 458 Italia in 488 GTB.

Milano v žepu skriva izvrstna doživetja

Milano, eno večjih in najbolj prepoznavnih mest sosednje Italije je zares zanimivo in v svojem žepu skriva marsikatero doživetje in znamenitost. Tokrat z vami delimo doživetjej, ki vam bo v pravo veselje ob obisku Milana. Milano je znano tudi kot mesto mode, nogometa in italijanske kulinarike. Obenem se ravno v Milanu nahaja tudi slovita dirkalna pista, o kateri sanjajo vsi navdušenci nad adrenalinom, hitrostjo in privlačnimi jeklenimi konjički. Ugodno ponudbo, ki vam omogoča vožnjo s Ferrarijem in Lamborghinijem najdete v ponudbi darilnih paketov SelectBox.

Ferrari in Lamborghini na pisti

Le kateri moški ni navdušen nad hitrostjo in vsem, kar je na štirih kolesih in glasno rjovi, ko stopiš na plin? Pa tudi ženske, ki kar oživijo ob misli na hitro vožnjo, so vedno pogostejše. Na slovenskih cestah sicer vidimo marsikateri pregrehe vreden avtomobil, a Ferrariji in Lamborghiniji so bolj redki. Milano je eno izmed tistih mest, kjer je vozni park prava paša za oči. Italijanski oblikovalci so znani po estetskih in kakovostnih avtomobilih, ki jih najdete na vsakem križišču. Če se odpravljate v Milano, boste torej navdušeni nad izborom avtomobilov. Obenem pa tukaj domuje tudi ena najboljših dirkalnih pist v okolici.

Že dolgo razmišljate, da bi se preizkusili v nevsakdanji vožnji ali jo omogočili kakšnemu bližnjemu prijatelju ali sorodniku? Zavihajte rokave, globoko vdihnite in v akcijo! Kajti v ponudbi darilnih paketov SelectBox se skriva enkratno darilo, vožnja s Ferrarijem in Lamborghinijem na pisti v Milanu. Obdarovanec bo najprej prejel vsa varnostna navodila in nekaj krogov odpeljal pod vodstvom izkušenega profesionalnega voznika, nato pa bo čas, da pokaže, kakšne vrste voznik je. Najbolje, da se s prijatelji dogovorite in skupaj odidete na to nepozabno doživetje, kjer boste priča rohnenju motorja in neverjetnim pospeškom. Izbirate lahko med vožnjo s Ferrarijem 430, 458, 360 ali Lamborghinijem Gallardio. Celotno ponudbo najdete v darilnem paketu Adrenalinska doživetja, ki je kot nalašč za obdarovanje vaših bližnjih. Oglejte si ponudbo TUKAJ 

SelectBox je prava oaza ne le adrenalinskih doživetij temveč tudi wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

Komentarji