Ena izmed največjih strani filmov za odrasle Pornhub je sporočila, da bodo vsem Italjanom nudili brezplačen dostopo do vseh premium dostopov na njihovi strani. Za to so se odločili zaradi izbruha koronavirusa, ki je med evropskimi državami najbolj prizadel prav Italijo.

Na strani so sporočili tudi, da bodo s svoje platforme donirali sredstva za čim lažjo in čim hitrejšo zajezitev virusa.

“Forza Italija, imamo vas radi! Na naši strani smo se odločili donirati procente dobičkov iz naše strani Modelhub iz meseca marca za pomoč Italiji v kriznem obdobju koronavirusa.”

“Za lažje preganjanje dolgčasa v vašem domu smo za vas pripravili brezplačen mesečni dostop za vse Premium dostope na naši strani, brez uporabe vaše bančne kartice.” So na strani sporočili vsem državljanom Italije.

Italija je na lestvici uporabnikov strani Pornhub v letu 2019 na visokem sedmem mestu. Ugotovljeno pa je tudi, da povprečni Italjan preživi okoli 10 minut in 5 sekund na strani.

V Italiji so zaprli vse meje in zmanjšali javno življenje. Virus je v Italiji terjal že več kot 1000 žrtev okuženih pa je več kot 15.000 ljudi. Italija je tako za Kitajsko druga najbolj prizadeta država za novim koronavirusom.

Vir: 9gag

 

Komentarji