Pravijo, da bi naj moški, ki se dobro znajde v kuhinji znal tudi zadovoljiti žensko v postelji. Pa je res ali gre samo za mit?

Tako kot kuhanje je tudi pri seksu potrebna preciznost, občutek in predvsem želja, da ugodite tudi drugemu. Kuhanje samo zase je lahko dokaj osamljena dejavnost, če pa prikuhane okuse delite še z drugimi pa daje to vtis, da radi poskrbite tudi za brbončice drugih ter niste sebični. Slednje bi naj veljalo tudi v postelji.

Kuhanje je zelo ustvarjalno in terja iznajdljivost. Slednje bi se naj poznalo tudi pri seksu, kjer ta ista iznajdljivost in ustvarjalnost ubije predvidljivost in rutino seksualnega užitka. Uživanje v moški kuhi bi naj bilo podobno uživanju pri seksu. Moški s kuhalnico je pripravljen na nove izzive, v svojo jed se poglobi in si vzame čas, da je potem užitek ob hrani zares vrhunski. Enako časa in vloženega truda pričakujejo tudi ženske  v postelji. Vsaka ženska si želi užitnega in sočnega »obroka« ne samo hitre hrane.

Kuhanje zahteva torej čas in vztrajnost kar bi se naj kazalo tudi na drugih področjih. Združevanje sposobnosti v kuhinji in postelji je za moške velika prednost, za ženske pa velika ugodnost. Katera pa si ne želi odličnega zajtrka v postelji in dobro začinjenega seksa, ki prebudi vse možne občutke? Mit, da se iznajdljivost v kuhinji preslikava tudi v spalnici je prednost v vseh pogledih, zato ideja, da svoji partnerici kdaj skuhate kakšen obrok in ga postrežete z ljubeznijo ni slaba. Poskusite svoje kuharske spretnosti prenesti v posteljo ali pa uporabite hrano za vabo, ki jo so sigurno očarala in popustila zavore.

K. F.

Komentarji