Se vam je že zgodilo, da ste odklonili pivo z najboljšim prijateljem, ker se je partnerica slabo počutila? S tem ni prav nič narobe!

Povsem običajno je, da se moški s svojim prijateljem ali prijatelji nekajkrat na mesec dobi na pivu. Morda ima dvakrat ali trikrat na teden rekreacijo, kateri sledi tudi pijača. Prav nobena ženska svojemu partnerju tega v zdravem razmerju ne zameri in prav je, da si vsak moški vzame tudi čas zase, kjer se ob kozarcu piva pogovori o svojih težavah, morda pogleda malo naokoli.

Vendar vseeno se splača kdaj temu pivu reči tudi ne. Čeprav mislite, da je v vašem razmerju že vse zelo lepo, se morate zavedati, da ženske zelo cenijo majhne pozornosti, ki odnos še močno izboljšajo. Verjemite, da ne boste obžalovali, če boste ob menstruacijskem ciklu svoje partnerke raje odšli v trgovino po čokolado namesto na pivo. Taka majhna pozornost vam lahko omogoči veliko pozitivnih odzivov. Če pa ob čokoladi še pospravite posodo in posesate hišo, vas partnerka sigurno ne bo pustila na cedilu.

Ob takem početju vas tudi ne sme biti sram, da bi morda mislili, da ste »copata«. Prav nasprotno, vsak pravi prijatelj bo razumel vašo rekacijo, ko pa se bosta naslednji teden dobila na pijači, vam bo morda celo zavidal. Znano je namreč, da si ženske majhne pozornosti zapomnijo veliko dlje časa in ko boste vi že pozabili, da ste samo enkrat pivu rekli ne ter ob tem morda še pospravili stanovanje, se bo vaša partnerica tega spominjala še dolgo. Zelo rada vas bo pohvalila svojim prijateljicam, kakšna prav posebna nagrada pa vas morda čaka že isti dan. Ob tako majhni pozornosti boste tako v dom vnesli zelo dobro energijo, ki bo trajala še zelo dolgo časa, če ga ne boste kaj radikalno polomili. Zgodilo se vam bo, da ko boste naslednji teden svojemu prijatelju pripovedovali, kako lepo se imate s partnerko in namesto dveh piv spili tri, vam tega prav nič ne bo zamerila.

Vseeno pa ne smete misliti, da če ste enkrat spustili pivo in počistili stanovanje, da ste opravili vse svoje dolžnosti v partnerskem razmerju. To je bil le dodatek, ki ga mora vsak moški narediti na vsake toliko časa, da svoji izbranki pokaže naklonjenost. Včasih ji lahko kupiš rože, drugič jo pelješ na večerjo ali kino, tretja možnost pa je, da izpustiš pivo. Tako da nihče naj se ne boji pivu reči ne, ker pivo lahko spiješ tudi doma ali naslednji dan, partnerka pa je le ena in vsak dan, ko je slabe volje in jezna na vas, ga je nemogoče pridobiti nazaj. Pivo pa je po dnevu premora samo še boljše.

 

Komentarji