Božič je praznik, kjer čas preživimo v krogu družine. Ker pa je ta že mimo se nam neustavljivo bliža novo leto in noč, ki jo želimo preživeti s prijatelji. Če vam je zmanjkalo časa za nakup kart za vsa velika in prestižna praznovanja, imamo za vas nekaj namigov, kje preživeti zadnjo noč v letu 2018.

Silvestrovanje v Ljubljani

Vse od znamenitega prižiga lučk in skozi celoten december je bilo v Ljubljani na voljo veliko koncertov, kjer ni bilo vstopnine. Tako bo tudi v ponedeljek 31. 12. na večih trgih v Ljubljani. Na Kongresnem trgu vam bodo najdaljšo noč v letu pestrili Anabel, Nika Zorjan in Victory, na Mestnem trgu Maraaya&Jazzilaz ter Klara Jazbec, na Pogačarjevem trgu Gala kvintet in France in krila ter na trgu francoske revolucije Super Action Heroes, Red Five Point Star in Elvis Jackson. Glasba bo dovolj različna za vse okuse in starosti. Ob polnoči pa bo seveda nebo nad Ljubljano razsvetlil ognjemet z Ljubljanskega gradu.

Silvestrovanje v Mariboru

Maribor je tako ali tako znan po najbolj odštekanih zabavah in tudi za novo leto bo tako. Na največjem slovenskem trgu, trgu Leona Štuklja v starem mestnem  jedru, bo za vas poskrbela Nuša Derenda. Ta vam bo krajšala čas vse do polnoči. Po polnoči pa bo za vas nastopila skupina Pop Design.

Silvestrovanje v Celju

V Celju se na Krekovem trgu dogaja že cel december. Za vas so tudi na zadnji dan v letu pripravili koncert. Rok Ferengja in  Rok`n`band, ki vam bo s pestrim programov zagotovil najboljšo noč v tem letu, ne smete zamuditi.

Silvestrovanje v Kopru

Niste poleti dovolj izkoristili časa na morju? Zadnji dan v letu vam to še lahko uspe, če se odpravite v Koper. Tam se bo množica zabavala pod vodstvom Kingstonov, Lumberjacka in Buržuazije. Ker pa vse to še ni dovolj, bo ob polnoči na jasnem nebu Kopra za vas pripravljen barvasto obarvan ognjemet.

Vas še vedno nismo prepričali?

Če še vedno kljub vsej zabavi, ki se bo dogajala po Sloveniji, niste prepričani in bi novo leto raje pričakali doma, lahko storite tudi tako. Kjer je pijača in hrana so tudi dobri ljudje in kaj je boljše kot to. Povabite prijatelje k sebi domov in si zadnji dan v letu popestrite na svoj način. Odštevanje do leta 2019 bo v domačem okolju toplo, hkrati pa ne bo manjkalo zabave.

Komentarji