Slovenija je 148. država na svetu, beležena po številu prebivalcev. Na lestvico obiskov na spletni strani Pornhub za odrasle, pa se uvršča kar na 73. mesto. Zanimivo kajne? Za vas smo pripravili nekaj statistik, ki naj bi veljale za slovenske obiskovalce in kaj so v letu 2018 največ iskali na spletni strani.

Slovenci naj bi Pornhub najpogosteje obiskovali ob nedeljah, najredkeje pa ob sobotah. Najpogosteje iskane kategorije so ˝lesbian˝ in ˝milf˝. Tretje mesto zaseda ˝slovenia˝, kar naj bi pomenilo, da ljudje uživajo ob gledanju svojih ˝sosedov˝.

Ko govorimo o najljubših video vsebinah in v katerih gledalci najbolj uživajo, na prvem mestu še vedno ostaja kategorija ˝lesbian˝. Na drugo in tretje meto pa se uvršča kategorija, katero zastopajo starejše in bolj odrasle osebe. Ti naj bi bili ˝mature˝in ˝milf˝.

Če Slovenijo primerjamo z ostalim svetom lahko ugotovimo, da so Slovenci 118% bolj nagnjeni k Češkim vsebinam, 82% bolj nagnjeni k tako imenovanemu ˝Fistingu˝, 73% bolj zainteresirani v ˝Mature˝vsebine in imajo 63% večje zanimanje za ˝Fetish˝,kot pa ostali ljudje po svetu.

Najbrž pa se do sedaj že sprašujete katere pa so tiste igralke, ki so bile najbolj iskane. Prvo mesto zaseda Lana Rhoades, sledijo pa ji Mia Khalifa, Lisa Ann in Nicole Aniston. Ste katero izmed teh iskali tudi vi? Sedaj veste, da niste edini.

Ob besedi Pornhub seveda najprej pomislimo na moške, ki se pogosto zadržuje na tej spletni strani. Tudi ženske niso tako čistega duha, kot bi pričakovali. Kar 37% žensk naj bi jo obiskovalo, kar pa je za 11% višje od svetovnega standarda. Tudi povprečna starost vseh obiskovalcev  je presenetljiva, saj ta znaša 35 let. Največ obiskovalcev je starih od 25 – 34 let, v starostni skupini od 18 – 24 let, pa naj bi bilo manj obiskovalcev, kot v drugih državah.

Kako dolgo pa se  Slovenci zadržujejo na spletni strani za odrasle? Povprečen čas, ki ga porabijo je 10 minut in 42 sekund, to pa naj bi bilo kar 43 sekund dlje kot preostale države po svetu.

K. S.

Komentarji