Tudi ženske se rade izgubijo v pogledu na privlačne dele moškega telesa! Razkrivamo kateri deli moškega telesa so tisti, ki ukradejo poglede žensk.

USTNICE

Niso samo moški tisti, ki hrepenijo po popolnih ustnicah Angeline Jolie, kajti tudi ženske imajo rade moške s polnimi in sočnimi ustnicami. Ženske obožujejo videz bujnih ustnic in intimne občutke, ki jim te nudijo.

RAMENA

Premikanje mišičastih ramen je seksapil na katerega pade marsikatere ženska. Ženske priznavajo, da so lepo grajena, široka ramena znak moči in moškosti. Pa tudi objemi so veliko tesnejši in udobnejši. Številne menijo, da so ramena najbolj možati del moškega telesa, ki pri ženskah vzbuja občutek varnosti in zaščite.

ZADNJICA

Tudi ženske imajo rade obilnejšo zadnjico za katero rade primejo. Lepo oblikovana in atletska ritnica pritegne marsikateri pogled.

TREBUŠNE MIŠICE

Sicer trebušne mišice nikakor niso zahteva vsake ženske, pa vendar rade pretipajo trdnost trebušnih mišic. Trebušne mišice so izraz moči in pri ženskah dajejo vtis, da je moški zelo skrben do svojega telesa.

ROKE

Čvrste, urejene, negovane in lepe roke so prav tako zelo privlačen del. Kakor je pomembno moškim, da so nohti in nohtna kožica na ženski lepo urejeni, enako velja tudi za ženske. Tudi pri moških urejenost rok, dlani in nohtov izkazuje skrb in daje vtis zdravega življenja.

OČI

Večina žensk na moških najprej opazi njegove oči. Zapeljiv pogled in lepo oblikovane, ne preveč izstopajoče obrvi, so prvi atribut, ki zapelje žensko. Med barvami oči je pri ženskah najbolj priljubljena modra, veliko pa jih obožuje tudi moker videz trepalnic za katerega pravijo, da je še posebej zapeljiv.


K. F.

Komentarji