Ne le za ženske, tudi za moške je grob seks najpogostejša spolna fantazija. Če ste mislili, da ste edini, vam zagotovimo da temu ni tako. O grobem seksu bi naj fantaziralo kar 3/4 spolno aktivnega prebivalstva.

Ohranite misel, da gre za fantazijo, ki jo večina želi izvesti soglasno, z resnimi partnerji in pri katerih ponavadi ne pride do poškodb. Ženske pravijo, da jim je grob seks bolj všeč zato, ker je več možnosti, da doživijo orgazem. Orgazmi so ponavadi daljši in intenzivnejši, lahko jih je tudi več. Grob seks naj bi pripomogel k večjemu vzburjenju, skrajša pa tudi čas, ki je potreben za doseg vrhunca.

Ženske pravijo, da je grob seks najlažji način, kako izgnati dolgčas in rutino, ki se lahko pojavi v spolnem življenju pri daljših razmerjih. Takšen seks hrani našo samozavest in omogoča da se izživimo.

Tako ženske, kot tudi moški se velikokrat za grob seks odločijo, ko spijejo nekaj alkoholnih pijač, saj se takrat blokade sprostijo. Ljudje se počutimo bolj udobno v svoji koži.

Porno industrija vsekakor ve kaj ljudje radi gledajo, zato ni vprašanj zakaj je na teh spletnih straneh največ nasilnejših spolnih aktov. Ljudje o tem fantazirajo, to radi gledajo, in ko si upajo izraziti svoje želje oziroma fantazije, jih tudi izvedejo.

Zelo pomembno je da si zapomnite razliko med soglasnim grobim seksom in nasiljem ali zlorabo. Grob seks mora ostati soglasno, intenzivno dejanje, v katerem uživata oba partnerja.

 

Pridobljeno: Men’s Health

L. Z.

Komentarji