Varanje se dogaja tako pri moških kot tudi pri ženskah. Pogosto pa se je začelo dogajati, da ženske bolj težijo k temu kot moški. Zaljubljenem moškemu lahko takšno dejanje stre srce, če tudi tega ne bo pokazal na zunaj. Bolečina pa je lahko še večja, če vas draga prevara z vašim najboljšim prijateljem . Za vas smo pripravili 7 znakov, ki vam bodo pomagali prepoznati, da gre za izdajo dveh, vam ljubih oseb.

  1. ZAPOSLENA ISTI ČAS

Prihaja vaša draga pozno domov? Ne odpisuje? Seveda, ko ste zaljubljeni boste iskali možne izgovore, da bi upravičili določena dejanja. Ampak, ali je isti čas odsoten tudi vaš prijatelj? Enkrat je lahko naključje, da pa se takšna stvar ponavlja dvakrat, trikrat, pa tukaj ne gre več za naključje.

  1. NJEGOVA MAJICA

Vedno, ko jo vidite si jo radi ogledate in tokrat opazite majico, ki jo še nikoli prej ni imela oblečeno. Seveda je ta majica lahko vaša, a če dobro pomislite, in na hitro z mislimi prebrskate omaro, lahko ugotovite, da majica ni vaša. Že to je dovolj dober dokaz, da vam boljša polovica nekaj prikriva, ampak velik delež pa bo prispevala tudi zadrega v katero jo boste spravili, ko boste vprašali čigavo majico ima na sebi. Se Vam zdi majica znana?

  1. NEZNANA ŠTEVILKA

Marsikatera ženska bo telefonske številke vaših prijateljev uporabljala za ta namen, da bo ugotovila kje ste in kaj počnete. Do zdaj so bile te številke shranjene in poimenovane. Enkrat čisto naključno nekaj brskate po njenem telefonu ali pa morda gledate skupne slike in vaša draga dobi klic neznane številke. Kaj narediti? Seveda vam na pamet ne bo padlo, da bi to lahko bil vaš najboljši prijatelj. Dlje ko gledate številko, bolj znana vam postaja. Preletite čez njene nedavne klice. Se številka ponavlja pogosto? Mislim, da imamo še en dober razlog, da gre za varanje.

  1. IZGOVORI

Vsi poznamo izgovore in tudi prepoznamo kdaj so resnični in kdaj lažni. Zadnje čase se vam zdi, da je draga polno zaposlena s službo in še dodatnimi projekti. Višje zgoraj (številka 1), je opisana samo vaša ugotovitev, da sta zaposlena isti čas. Tukaj pa prihaja do konkretnih izgovorov. Ne samo vaša draga ampak tudi vaš najboljši prijatelj kar naenkrat nimata več časa za vas. Čisto slučajno je istočasno kot ljubezen vašega življenja dobil dodatno delo v službi ali nov projekt. Začnite razmišljati, saj isti projekt morda vključuje oba.

  1. PRIJATELJEVO IME

Ste se znašli v situaciji, ko je kdo omenil ime vaše drage osebe in srce vam je kar poskočilo? Se isto naredi njej, ko pred njo omenite svojega najboljšega prijatelja? Seveda pa ni ta poskok srca na istem nivoju. Vaša draga bo očitno postala živčna in prestrašena in ker ženske težko skrivajo svoja čustva, vam zagotavljam, da boste ta očitni znak takoj prepoznali.

  1. DRUGI PRIJATELJI

Vsak moški si želi slišati čarobne besede ˝pojdi ven s prijatelji in se zabavaj˝. Takšne ženske so dragocen kamen, saj bi rade največkrat, da bi ostali z njo doma pred televizorjem in pogledali kakšen jokavi film. Razveselite se, ko vam da ˝dovoljenje˝, da lahko greste ven s prijatelji, ampak kmalu ugotovite, da vaš najboljši prijatelj ne more, saj je nekaj prišlo vmes. Najboljša rešitev je, da se odločite in ostanete doma, sledite pa še ostalim znakom, da boste zagotovo prepričani.

  1. VSI DRUGI VEDO

Zadnji izmed znakov, ki zna biti zelo očiten je tudi vaš krog prijateljev. Se vam zdi, da ste vedno, ko ste s prijatelji, izpostavljeni pogledom in energiji, ki vam da občutek, da nekaj ni prav? Najverjetneje vaši prijatelji vedo kaj se dogaja in to ne znajo najbolje skriti. Vsi se zapletajo z lažmi in nič ni več povezano  in nima smisla. Samo čakajte, da se bo ta mreža laži strgala in prišli boste do resnice, da vas vaša draga vara z vašim najboljšim prijateljem.

K. S.

Komentarji