Kot vsi vemo se bližajo prazniki, z njimi pa prihajajo trije možje: Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. Za vas smo pripravili nekaj idej za darila, za katera ne boste porabili veliko denarja.

Zapomnite si, da ko izbirate kakršnokoli darilo za vašo drago, je zelo pomembno, da ima to darilo nek pomen. Lahko je to nek globlji pomen zanjo, kakšna medosebna šala ali pa ima pomen za vajino zvezo. Najboljše darilo je, če ste vanj sposobni vključiti delček sebe. Čas je tudi da pomislite, če vam je kdaj namignila da bi kaj imela.

Kopalni set

Dobra ideja za dekleta, ki se rada razvajajo. Priporočena vsebina seta: peneča kopel, kopalna bomba (bath bomb), balzam za lase, losjon za telo.

Čaj, med, skodelica

Prišli so mrzli dnevi, vsakdo rad popije kaj toplega. Čaj, med, kakšna limona in mogoče skodelica, je super ideja. Grelo jo bo ob mrzlih dneh, hkrati pa bo mislila na vas.

Mehka odeja

Prav tako kot čaj jo bo grela ob mrzlih dneh, zavila se bo vanjo in uživala v njeni mehkobi.

Nogavice

Debele mehke nogavice za spanje ali za čez dan. Če želite biti malo bolj osladni so na njih lahko srčki.

Spodnje perilo

Spodnje perilo je zmeraj dobra ideja, poleg nje pa boste imeli koristi tudi vi. Poskrbite le da to perilo ni preveč neudobno, svetujemo vam tudi, da preverite njeno velikost spodnjih hlačk in nedrčka, da kasneje ne bo težav.

Parfum

Verjetno obožujete kadar lepo diši, malo tvegajte in izberite dišavo po vašem okusu. Če ne želite tvegati, ostanite pri klasiki, ki jo vedno uporablja.

Kopalni plašč

Želi si ga vsaka ženska, če ga še nima je to odlična ideja, pripomogel bo k razvajanju in veliko drugim stvarem.

Upamo da smo vam vsaj malo pomagali, če vam nismo pa hitro v trgovino, mogoče tam najdete kakšno idejo.

L. Z.

Komentarji