Ste sanjali o svoji bivši partnerki in se nato zbudili zmedeni? Za vas smo zbrali ključne dejavnike zakaj se je v vaši sanjah pojavila prav oseba, do katere ste nekoč čutili posebna čustva.

Najprej se morate vprašati kaj točno se je dogajalo v vaši sanjah. Vsake sanje imajo svojo interpretacijo. Sanje o bivši partnerki lahko pomenijo, da to osebo pogrešate, lahko pa gre le za prazne občutke.

Kaj pomeni, če v sanjah poljubite svojo bivšo: Če imate v resničnem življenju partnerja, te sanje pomenijo, da pogrešate svojo bivšo. Na vaši novi partnerki pa ne najdete stvari, ki so vam bile všeč v prejšnjem razmerju. Če pa ste samski, to pomeni, da si na vsak način želite nazaj k svoji bivši.

Sanje o smrti vaše bivše: Če ste sanjali o smrti vaše bivše partnerke, to pomeni, da v resničnem življenju želite pozabiti na njo in na vsa čustva, ki ste jih delili z njo.

Sanje o bivši, v realnosti pa imate drugo partnerko: To največkrat pomeni, da v vašem novem razmerju pogrešate nekaj iz prejšnjega. V vašem novem razmerju manjka nekaj (seks, romantika, dober odnost, itd.). Včasih so sanje velik dejavnik za reševanje stvari v realnem življenju, zato jih skušajte razumeti.

Sanje o bivši v svežem razmerju: Lahko pomenijo dve stvari. Prva je, da ste pripravljeni na novo razmerje, a še niste zaljubljeni. Druga pa pomeni, da še niste pripravljeni na novo razmerje, saj bivše še niste spravili iz svoje glave.

Po mnenju nekaterih sanje o bivši pomenijo, da ta oseba misli na vas v istem trenutku ali pa vas še ni pozabila.

Vir: AmericaTV

Komentarji