Sanje o denarju so tesno povezane z vašim službenim življenjem, a obstajajo tudi drugi vidiki.

Verjetno ste že kdaj na nepričakovanem mestu našli vsaj nekaj malega denarja, pa naj gre samo za nekaj centov. Kaj pa pomenijo sanje o najdbi denarja?

Portal “Slovar sanj” omenja, da če ste sanjali, da ste našli denar, a ste skušali prikriti, da ste ga na koncu vzeli, gre za neko sporočilo. Morda skrivate nekaj kar ni v redu, npr. varanje partnerja, slabe izkušnje itd.

Spletna stran Soñar.com medtem poroča, da sanjanje o iskanju denarja razkriva pozitivne spremembe, ki se bodo zgodile prej, kot si lahko predstavljate. Včasih bi to tudi pomenilo, da ne dajete resnične vrednosti nečemu, kar ste dosegli in da lahko to kmalu izgubite.

Najdba kovancev v sanjah pomeni, da se lahko na vašem delovnem mestu zgodi kaj negativnega. Na primer: neuspeh naložbe, pred tem je priporočljivo bolje nadzorovati svoje stroške in ne izgubljati denarja.

Najdba denarja na ulici: To je lahko znak vaših trenutnih skrbi in ne veste, kako se jih rešiti.

Sanje o najdbi velike količine denarja: To je povezano z ekonomsko stabilnostjo v vašem življenju. Pomeni, da imate več, kot potrebujete za življenje, kar vam omogoča, da ste mirni.

Komentarji