Že veste, kje boste pričakali novo leto 2020? Za vas imamo nekaj idej za različne okuse.

Na smučišču

Če ste ljubtelji smučanja, bo to za vas prava izbira. Še sreča, da imamo nekaj smučišč v Sloveniji, če pa ste teh že naveličani, se lahko odpravite v sosednjo Avstrijo ali Italijo. Avstrijska smučišča so namreč znana po svoji lepoti in privlačnosti. V bližini več avstrijskih smučišč se nahajajo tudi jezera, na katerih je možno drsati in tako še bolj uživati v zimskih in prazničnih idilah.

V termah

Če imate rajši nekaj toplega, se odpravite na razvajanje v terme. Privoščite si masažo, uživajte v toplih kopelih in savnah. Večji termalni centri pa za novo leto prirejajo tudi različne dogodke, katerih se lahko udeležite.

Na deželi

Če se želite odmakniti od vsakdanjih problemov in uživati v miru in tišini, bo pobeg v naravo prav za vas. Za takšne stvari so najbolj primerne turistične kmetije ali pa glampingi.

Na plaži

Če želite, da vam je na plaži toplo, boste mogli sesti na letalo in se odpeljati v toplejše kraje. Uživate lahko na Havajih, Kanarskih otokih, v Egiptu in še mnogih drugih destinacijah

V mestu

Če si želite zabave se odpravite eno izmed večjih slovenskih mest, kjer prirejajo novoletne koncerte. Če želite videti, kako okraševanje jemljejo druge države, se odpravite v druge evropske prestolnice.

L. Z.

Komentarji