Kaj je boljše od masaže? Erotična masaža! Ta bo sprožila erotične užitke, ki bodo stimulirali vsak njen čut. Tukaj je nekaj nasvetov kako začeti.

Čutna masaža je lahko pot kako svojo partnerico vzburite do točke, da bo prosila za več. Preden začnete pa so tukaj najprej osnove. Najprej poskrbite za svoje nohte, ki naj so postriženi, da je med masažo ne boste opraskali. Priskrbeti si morate toplo in dišeče masažno olje. Izberete lahko takšno, ki je užitno, da lahko potem njene erogene cone zmasirate še z jezikom. Zatemnite luči, prižgite sveče in erotično glasbo ter ustvarite seksi vzdušje. Med masažo bodi pozorni in ne izgubljajte stika z njenim telesom. Da bo vse potekalo brez motenj in po planu, izklopite tudi svoj telefon!

Prvi korak je, da jo počasi slečete. Povejte ji naj se uleže na trebuh, da vam bo vsak delček njenega telesa bolj dostopen. Čez hrbet ji položite rjuho, katere premikanje bo dodatno vzburilo njene čute. Sedaj ko ste partnerico udobno namestili, vzamite masažno olje in ga segrejte med svojimi dlanmi. Začnite z nežnimi gibi pri vratu in ramenih, nadaljujte po hrbtu navzdol. Gibi naj bodo ritmični, sinhronizirani, ko pa se premikate po hrbtu navzdol vedno daljši in globji.

Pri pritiskanju si pomagajte s celim telesom. Zgornji del svojega telesa rahlo prislonite ob njen hrbet, preostali deli telesa pa naj se je le nežno dotikajo. Ko bo vaša koža drgnila ob njeno, jo bo to še dodatno stimuliralo.

Poljubljajte jo po čeljusti in vratu, vse do zadnjice. Konstantno uporabljajte roke in se je dotikajte kar jo bo spravilo ob pamet! Njene noge se naj ob tem rahlo razkoračene, medtem ko ji z rokama pregnetite obe ritnici hkrati. Z rokami drsite nežno proti notranjosti stegen, tik ob genitalijah, a ne preidite takoj k bistvu, saj jo bo to še dodatno vzburjalo.

Zatem jo obrnite na hrbet in poskrbite še za njene prsi z rahlimi krožnimi gibi. Ko ji bodo bradavičke nabreknile prestavite svojo roko proti trebuhu. Nadaljujte z masažo njenega vaginalnega dela, ki bo sedaj gotovo že vlažen. Z jezikom se sprehodite okoli vagine, a še ne popustite. Zmasirajte ji točko G in potem, ko bo želja po vašem penisu na vrhuncu- vstopite.

K. F.

Komentarji