Seveda seksi filmi obstajajo že več desetletij, vendar se režiserji filmov v letu 2019 niso nikakor zadrževali. Za vas smo pripravili seznam desetih filmov, ki so najbolj vroči.

1. She’s just a shadow

Film govori o japonski dami in o njenih gospeh, o psihotičnem serijskem morilcu in gengsterjih. V filmu je veliko nasilja in orgij.

2. Prevarantke na Wall Streetu (Hustlers)

Za najbolj vročo sceno lahko izberemo tisto, ko se Jennifer Lopez sleče za vse stranke kluba. Constance Wu definitivno pripomore k zapeljivosti filma.

3. Serenity

Film vsebuje seks prizor med dvema zelo zapeljivima in nadarjenima igralcema naše generacije. To sta Matthew McConaughey in Anne Hathaway, dva zapeljiva igralca v vroči, preznojeni sceni.

4. Rocketman

V filmu Rocketman lahko uživate v ekstremno vroči sceni gejevskega seksa, ki sta jo uprizorila Taron Egerton in Richard Madden.

5. Someone great

SG_051118_D27_0717.ARW

Netflix film, ki prikazuje Žensko prijateljstvo. Na ta seznam se je uvrstil zato, ker vsebuje zelo vročo seks sceno z Britney Snow, oziroma dve.

6. Bilo je nekoč … v Hollywoodu (Once Upon a Time In Hollywood)

V njem lahko vidimo, da Brad Pitt še ni izgubil svoje žilice. Sam je dejal da je on utelešenje seksa. Njegova golota zgornjega dela telesa pa je razlog uvrstitve filma na ta seznam.

7. Bliss

Je sicer grozljivka, vendar polna seksa, drog in umorov.

8. Velvet buzzsaw

Film, kjer Jack Gyllenhaal igra biseksualnega moškega. Film lahko da moškim in ženskam veliko stvari za premišljevati.

9. Prvič (After)

Temelji na knjigi One direction fan fiction. V filmu lahko vidite nežno, čustveno ljubljenje.

10. Midsommar

Je en izmed najlepše posnetih filmov leta 2019. Vsebuje več smešnih, bizarnih seks scen.

Pridobljeno: Men’s Health

L. Z.

Komentarji