Najpogostejša stvar s katero se soočajo moški današnjega časa je seveda tako imenovani ˝friend zone˝. To je stanje v katerem se znajde moški, ki bi z žensko želel imeti več kot samo prijateljstvo, ona pa si tega ne želi, saj je popolnoma zadovoljna, če ste samo njen prijatelj. Ker pa imamo za vas vedno rešitev, vas tudi tokrat ne bomo razočarali. Pripravili smo vam 4 nasvete, ki vam bodo pomagali uiti prijateljstvu. Nazadnje je le veliko zvez, ki so nastale prav iz dolgotrajnega prijateljstva.

1. Ne izdajte se prehitro
Predpostavimo, da imate prijateljico, ki ji je trenutno všeč nekdo drug. Če se boste izdali prehitro, jo boste prestrašili in vaša konkurenca bo zmagala. Najprej morate biti ob njeni strani in odigrati pomembno vlogo prijatelja. Počakajte na svojo priložnost. Ko jo bo prizadel prvi, drugi in tretji potem ste lahko več kot rešitelj. Povejte ji, da ste jo leta opazovali kako je bila žalostna in prizadeta od drugih. Povejte ji, da si zasluži nekoga, ki bo z njo znal ravnati tako kot si zasluži in ko bo končno vprašala koga imate v mislih, je to priložnost, da ji poveste kako jo imate radi.

2. Ne bojte se romantike
Če imate nekoga radi bolj na romantičen način, kljub temu, da je samo prijatelj, potem ne smete narediti te napake. Velikokrat se zgodi, da se v takih primerih moški še vedno osredotočajo, da bodo dobri prijatelji. Dokler se boste obnašali, kot samo njen prijatelj, tako dolgo vas bo tudi videla kot prijatelja. Dajte ji možnost, da vas vidi kot romantično osebo in kaj lahko nudite svoji punci. Kmalu si bo zaželela, da bi to bila ona.

3. Bodite potrpežljivi
Kot smo navedli že pod točko 1, boste na svojo priložnost morali počakati. Čas vodi cel svet in tudi vašo ljubezensko življenje. Ko bo prišel čas boste vedeli, da je to vaš znak, da naredite korak naprej. Zapomnite si, da lahko naredite veliko napako, če boste izbrali napačen trenutek. Raje se 100% prepričajte, da je sedaj prava priložnost, kot pa da uničite prijateljstvo, ki ga imata.

 

4. Upajte si
Kot vemo si vsi velikokrat rečemo ˝ko bi le˝. Ko bi le imeli priložnost pri njej, da postanete nekaj več kot prijatelj. Tako razmišljanje bo vaše možgane pripravilo do tega, da bo v vas nastala blokada, ki vam bo onemogočila, da sploh kaj storite. Morate si rečit, da vam bo uspelo. Prepričajte se, da je to res nekaj, kar potrebujete, da boste srečni. In na zadnje, vse to tudi izpeljite. Izpovejte ji čustva, bodite samozavestni in se rešite prijateljstva, ki vam je povzročalo skrbi.

 

K. S.

Komentarji