Prišla je zima, mrzlo vreme, zato ni veliko stvari, ki bi jih lahko počeli zunaj. Za vas smo pripravili nekaj idej, kaj lahko storite za popoln zimski zmenek. 

Pojdita se sankat

Zabavna aktivnost, ki vama bo pognala kri po žilah in povzročila, da si bosta drug drugega želela še bolj.

Pojdita praznično nakupovati

Ni priporočljivo za prvi zmenek. Praznično nakupovanje ni le nakupovanje, ima poseben pridih. Videla bosta okrašena mesta, lučke, smreke.

Oglejta si film

Doma ali v kinu, karkoli šteje. Če se odločita, da ostaneta doma se skrijta pod odejo, naredita si še kakav in to bo najboljša dogodivščina.

Specita piškote

Kaj je boljšega kot skupna peka, igranje z moko, skupno ustvarjanje, na koncu pa jih lahko še pojesta.

Okrasita smrečico

V slovenski tradiciji to ponavadi dela družina skupaj. Je ona za vas družina? Okrasita skupaj smrečico, vajina soba/stanovanje bo dobila posebno vzdušje.

Igrajta družabne igre

Dandanes obstaja že toliko družabnih iger, da je težko izbrati, kaj se bomo igrali. Začnite tam kar vas zanima. Odkrili boste nove, nepozabne stvari, čas pa bo minil kot bi mignil.

Skupaj kuhajta

Skuhajta si romantično kosilo ali pa večerjo, prižgita svečko in se prepustita toku. Če želita vse skupaj še popestriti, oblecita le predpasnike.

Pojdita skupaj v fitnes

Novoletne zaobljube. Želita izboljšati kondicijo ali pa preprosto obožujeta šport. Pri vadbi bosta lahko podpirala drug drugega in tako krepila vajine vezi.

Naredita si piknik v dnevni sobi

Ne moreta v park? Ni problema, pogrnita odejo in piknik izvedita kar doma, pogovarjajta se, uživajta v dobrotah. Prižgeta si lahko tudi melodije iz narave, tako bosta imela občutek , kot da sredi poletja ležita v travi.

Pobegnita v tople kraje

Mrzlo vreme preprosto ni za vaju? Vzemita si čas za krajše potovanje in pobegnita nekam na toplo, napolnila se bosta z energijo. Izboljšalo se bo tudi vajino počutje.

 

Pridobljeno: Men’s Health

L. Z.

Komentarji