Pomivalni stroji so lahko še tako kakovostni, a brez odličnih pomivalnih sredstev, ne bodo izpopolnili svoje funkcije. Tako Miele predstavlja pomivalno sredstvo v obliki kartuš PowerDisk za stroje s sistemom AutoDos, ki delo opravi namesto nas.

Kartuša PowerDisk je Mielejev granulat pomivalnega sredstva z avtomatskim doziranjem. In kaj točno to pomeni? PowerDisk avtomatsko dozira ustrezno količino granulata pomivalnega sredstva v pravem trenutku in tako poskrbi, da lahko popolnoma izkoristimo potencial pomivalnega stroja Miele AutoDos.

Razlika med običajnimi tabletami pomivalnega sredstva in kartušo PowerDisk je v dodajanju granulata v pravem trenutku in v ustrezni količini. S tehnologijo aktivnega kisika skrbi za čist videz posode, jo temeljito očisti in razkuži. Tako doseže nadvse resničen higieničen rezultat pomivanja pri katerem odstrani klice in bakterije. K uspešnosti doda še skrb za okolje, saj predhodno in naknadno spiranje nista potrebna. Posoda kartuše PowerDisk ECO je namreč biološko razgradljiva. Izdelana je iz 100 % reciklirane plastike in ne vsebuje mikroplastike. Ker je brez dišav in barvil ter ne vsebuje rastlinskih sestavin pomeni, da gre za trajnostno pomivanje posode.

Kartušo za doziranje preprosto vstavimo v stroj in praktično pozabimo nanjo. Pomivalni stroj lahko z Miele kartušo deluje približno en mesec ali 20 postopkov pomivanja, preden jo je potrebno zamenjati. Tako je bil ustvarjen udoben, čist in visoko učinkovit sistem pomivanja, ki hkrati tudi varuje okolje.

Komentarji