Vam je zmanjkalo sezon najljubše serije? So vsi filmi na spisku obkljukani? Da vam ne bo dolgčas, smo pripravili nekaj novosti, ki bodo luč filmskega sveta ugledale v kratkem.

Space Force

Skoraj desetletje po koncu odmevne serije Pisarna (The Office) se Steve Carell vrača v vlogo šefa. V Space Force znova prevzema eno glavnih delovnih mest, zagotovo pa zelo drugačno vlogo kot Michael Scott. Komična serija se osredotoča na skupino ljudi, ki imajo namen ustanoviti šesto vejo oboroženih sil Združenih držav Amerike, “vesoljske sike ZDA (“Space Force”). Okoli Stevea Carella se zvrstijo znani igralci, kar obljublja zabavne zaplete. Serija na Netflixu debitira 29. maja.

Have a Good Trip

Mešanica komedije in dokumentarnega filma o tem, kaj se naši psihi, možganom in telesu dogaja, ko smo zadeti se je z 11. 5. na Netflixu že začela predvajati. Temeljito preučevanje psihadeličnih doživetij s prikazom prednosti, slabosti, znanosti, prihodnosti in popkulturnega vpliva je popestreno z zgodbami znanih ljudi, ki so se tako ali drugače posluževali substanc.

I’ll be Gone in the Dark

HBO z 28. junijem odpira dokumentarno priredbo istoimenske knjige Michelle McNamara. Pisateljica je bila hkrati preiskovalka, ki je odkrivala nerazrešene zločine serijskega morilca in posiljevalca znanega kot ‘Golden State Killer’, ki je strašil po Kaliforniji v 70. in 80. letih. Ker je bila avtorica deležna mnogih podrobnosti, je teh polna tudi mini serija I’ll be Gone in the Dark, kar je bil znan citat izreka kalifornijskega psihopata, preden je ubil posamezno žrtev.

Becky

Becky bi lahko rekli tudi Sam doma ‘za odrasle’. Ostro in uporniško hči Becky oče za vikend pripelje v hišo ob jezeru, da bi se po mamini smrti znova povezala. Družinski vikend se obrne, ko skupina obsojencev na begu pod vodstvom neusmiljenega neonacista Dominica vdre v hišo.

Becoming

Netflix nam je pred kratkim ponudil vpogled v življenje, zasebno in javno, prve temnopolte prve dame Amerike, Michelle Obama. Film ponuja natančen prikaz življenja, ki sta ga zakonca Obama preživela v Beli hiši, hkrati pa poudarja moč pokončne drže, ki je nujna za dosego uspeha.

M. V. S.

Vir: The Verge

Komentarji