Ne pustite, da bi vaše spolno življenje postalo dolgočasno. Preizkusite naslednje položaje in si popestrite vašo spolnost.

Ženska na vrhu (Cowgirl)

Tako pridobi možnost vodenja še ženska, položaj dobro stimulira točko G (g-spot) in ji tako prinese večji užitek. Poizkusite lahko enak položaj, le da se ženska obrne s hrbtom proti vam.

Vroči stol

Sedite, ženska pa naj vam sede v naročje s hrbtom proti vam. Pravzaprav je to sedeč pasji položaj ampak v tem ima vajeti v rokah ona.

Ples v naročju

Naj vam sede v naročje, tokrat tako da vas gleda. Položaj omogoča večjo čustveno povezavo.

Držalo za ramena

Vaša partnerka naj leže na hrbet vi pa pojdite nad njo. Njene noge naj bodo na vaših ramenih. Položaj omogoča globoko penetracijo in stimulacijo točke G.

Po pasje

V dekle vstopite od zadaj, ko ste na kolenih. Omogoča zelo globoko penetracijo a je manj intimen.

Baletni plesalec

Oba stojita obrnjena drug proti drugemu, ženska naj dvigne eno nogo, da bo penetracija lažja. Prinese veliko užitka, a ga je lahko težko izvesti.

Samokolnica

Vstanite in jo primite za noge, vanjo vstopite od zadaj. Ona naj ravnotežje lovi na svojih rokah in se vam z nogami ovije okoli pasu. Preizkusite lahko tudi enak položaj vendar sede.

69

Oralno zadovoljevanje, pri katerem bosta oba uživala. Ona na vrhu nadzoruje pritisk in hkrati lahko uporabi roke za dodatno stimulacijo.

L. Z.

Komentarji