Sem ji všeč, ali le narobe razumem njene znake? To je vprašanje, ki se ga sprašujemo že vrsto let. Za vas smo pripravili razlago, ki vam bo pomagala ločiti med znaki zainteresiranosti in med navadno prijaznostjo.

Očesni stik

Če opazite, da njen pogled pogosto zatava na vas, to pomeni, da ste ji definitivno vsaj malo všeč. Če pa se očesni stik zgodi enkrat ali dvakrat, to najverjetneje ne pomeni da je za vas zainteresirana, vendar se je to zgodilo pomotoma.

Zravnana drža

Izhaja iz ptičje kulture kjer se ptiči postavljajo pred svojimi potencialnimi partnerji/partnerkami. To storijo tako, da zravnajo držo, izbočijo prsi in zadnjico. Tudi ljudje počnejo to, torej je slednje definitivno znak zanimanja za vas. Opazujte pa tudi druge znake, kot so popravljanje makeupa, prilagajanje nedrčka in dotikanje las.

Kazanje svoje šibke strani

V tem primeru ne mislimo na to, da se vam zjoče na rami in izpove svojo življenjsko zgodbo, vendar na to kako prime kozarec in na kakšen način se igra z lasmi. Če kozarec prime v roke tako, da notranja stran zapestja gleda navzven, to kaže na zainteresiranost za vas. Prav tako je z lasmi, če je njena dlan oziroma notranja stran zapestja obrnjena proti vam.

Prekrižane noge

Je ena izmed stvari, ki se marsikomu zdi zelo zapeljiva, a če ženska sedi zraven vas in ima prekrižane noge, to pomeni, da ji niste najbolj všeč. Ta znak je seveda lahko zelo varajoč saj lahko nekatere ženske to storijo preprosto iz navade.

Vedno je bolje opazovati več stvari, saj se tako še bolje prepričate, da ste ji res všeč. Če ste opazili več zgoraj navedenih znakov, se ne bojte, stopite do nje in naredite prvi korak

Pridobljeno: Men’s Health

L. Z.

Komentarji